preloader
Volg ons op
Durmiline vloer onderhoud

ONDERHOUD EN NABEHANDELINGEN

Correct onderhoud voor een duurzaam resultaat

Een betonvloer gaat decennia mee. Hij is niet alleen extra sterk, hij is ook goed bestand tegen vlekken. Als hij correct behandeld en onderhouden wordt tenminste. Klinkt als een hele klus? Absoluut niet. Met professioneel advies en de passende producten kom je al een heel eind.

Vraag hier vrijblijvend uw onderhoudsvoorschriften aan

Ja graag!

Met de keuze voor gepolijste of gepolierde beton kies je meteen ook voor minimaal onderhoud en maximaal genot. Vooral de eerste maanden is een goede verzorging van je vloer belangrijk. Om de toplaag de patine te geven die hem zo weerbaar maakt.

Professionele afwerking

Bij het uitvoeren van je betonvloer, legt Durmiline alvast de belangrijke basis. Je nieuwe vloer krijgt een waterdragende curing compound, zodat hij niet te snel uitdroogt en geen scheurtjes vormt. Die curing werkt een drietal weken in op de vloer. In die tijd mag je hem enkel reinigen met water.

Wil je het allersterkste resultaat? Dan ga je voor de speciale korodurslijtlaag voor je vloer. Daarnaast bieden we ook een vloerzeep op basis van boenwas aan. Voor een satijnglanzende look. Zeker de eerste maanden is het belangrijk de vloer regelmatig te behandelen met een vette zeep voor een mooie patine en een homogene, eenvoudig te onderhouden, toplaag.

Nabehandelingen

Een verzadigde betonvloer biedt voldoende bescherming tegen dagelijks gebruik. Zelfs wanneer er wijn of vet gemorst wordt. Extra beschermlagen zijn evenwel mogelijk. Een transparante of ingekleurde impregnatie werkt centimetersdiep in op het beton, voor een duurzaam resultaat.

Zijn er door incidenten of foutief onderhoud toch scheutjes in je betonvloer ontstaan? Geen paniek. Durmiline herstelt de toplaag. Het resultaat: een vloer die als nieuw oogt en zich ook zo gedraagt.

Professioneel onderhoudsadvies, herstelling
of nabehandeling? We staan voor je klaar.

Contacteer ons