preloader
Volg ons op

Diensten

Een uniek resultaat met gepolijst beton

De praktische voordelen van beton met de bijzondere uitstraling van terrazzo. Zo kan je gepolijst beton kort samenvatten. Door de samenstelling van de granulaten is elke vloer uniek. Hij voegt dynamiek toe aan elk type project.

Verschillende types stenen of gekleurd glas in een brede waaier aan tinten: de keuze voor granulaten in gepolijste beton is quasi eindeloos. Pas na het uitharden en het opschuren tonen de granulaten hun ware effect. Fijn en subtiel of net prominent aanwezig. Jij kiest.

Esthetische meerwaarde

Gepolijst beton krijgt wel eens de bijnaam woonbeton. Het is dan ook al lang niet meer voorbehouden voor bedrijfsruimtes. Ook in woningen is het een geslaagde interieurkeuze. Als een kameleon vindt deze betonvloer probleemloos zijn plek in het interieur. Of het nu klassiek, landelijk of net hypermodern is.

Duurzame keuze

Door de afwerking krijgt gepolijst beton een extra sterke en duurzame bovenlaag. Bovendien is er geen ondervloer nodig, wat de ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint. Een dubbel duurzame keuze dus. Gepolijst beton is:

  • slijtvast en vlekbestendig
  • makkelijk te reinigen
  • een echte eyecatcher
  • veelzijdig en tijdloos
Gepolijste beton durmiline

Gepolijste beton durmiline

Vloeren in 1 fase

Durmiline voert je vloer efficiënt en deskundig uit. Gepolijst beton is een arbeidsintensief procedé. We bereiden alles zorgvuldig voor. De volgende dag wordt het beton meteen gestort. Na het uitharden schuren we hem op zodat de granulaten – de eyecatchers van je nieuwe vloer – helemaal tot hun recht komen.

Benieuwd naar de meerwaarde van gepolijst beton voor jouw project?

Contacteer ons