preloader
Volg ons op
durmiline realisaties

Diensten

Gepolierd beton zonder zorgen

Een naadloze vloer met minimaal onderhoud die modern oogt. Dat is de reden dat gepolierde betonvloeren de afgelopen jaren steeds populairder worden. Snel uitgevoerd, zonder voorbereidende werken en zonder uitgebreide nabehandelingen. What’s not to like?

In een modern interieur, een landelijke woning of binnen een klassiek kader: polierbeton toont zijn vele gezichten in de meest uiteenlopende projecten. Niet enkel binnenshuis trouwens. Ook terrassen, paden of opritten zijn perfect uit te voeren in gepolierde beton. Voor een strak resultaat met een natuurlijke uitstraling.

Korte uitvoeringstijd

Het grootste voordeel van polierbeton is misschien wel de snelle uitvoering. Niet alleen een voordeel voor de doorlooptijd, maar ook voor je budget. Polierbeton is tot een derde goedkoper dan een tegelvloer. Vooraf chapen is niet nodig. Het polierbeton wordt rechtstreeks op de bestaande ondergrond gestort. Ook op isolatie met vloerverwarming.

Talloze mogelijkheden

Technische en esthetische keuzes bepalen het eindresultaat van een gepolierde betonvloer. Er zijn tal van combinaties en dus evenveel eindresultaten mogelijk. Zo ben je zeker van een vloer die bij je stijl en je dagelijks leven past.

 

Gepolierde beton durmiline

Gepolierde beton durmiline

Durmiline helpt je kiezen op vlak van

  • kleuren
  • patroon
  • structuur
  • hellingsgraad

Hou je van een traditionele grijze betonvloer? Dat kan. Mag het wat gedurfder? Dan is er bruine, gele, rode, zwarte,… polierbeton. Zoals jij wenst.

Minimaal onderhoud, maximaal genieten

Een regelmatig onderhoud met een vette zeep volstaat om je betonvloer weerbaar te maken tegen vlekken. Zeker in de eerste maanden is dit onderhoud belangrijk. We geven je graag enkele tips.

Veeg de vloer aan met complex onderhoud
en kies voor gepolierd beton.

Contacteer ons